Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, ami sodrás

Cigaretta papírok, illetve szűrőkről készült leírás, teszt szerűségek. WTF is csillag? * Else lehet szívni ** Ha nincs más *** Nem rossz. **** Egész jóság ***** Tökéletes

Friss topikok

Címkék

Hogyan nedvesitsd be újra a kiszáradt dohányod.

2014.04.22. 19:22 Káplár János

Mindenkivel megesik hogy nincs ideje arra hogy cigit tekerjen(lsd. munka lsd2. ezért nincs időm ide se posztolni), vagy pedig nem fogyaszt el olyan hamar egy zacsit. Ilyenkor megesik hogy a dohány kicsit kiszárad. Ha még nem száradt ki teljesen, vagyis nem vállik porrá, akkor még meglehet menteni egy egyszerű praktikával. Fogod a dohányt, és egy vékony szelet almát teszel bele, így a dohány átveszi az alma nedvességét. Vigyázni kell viszont hogy az almát ne hagyjuk túl sokáig benne küllöndben meg penészedik, és akkor kuka az egész. Jobb esetbe pedig túl nedves lesz a dohány, és akkor szárítani kell. Dohány és alma mennyiségtől függ hogy mennyi idő míg elkészül a dohány, de tepasztalatból kb egy este az egész.

2014-04-22 19.11.38.jpg2014-04-22 19.12.03.jpg

2014-04-22 19.12.37.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cigarettasodras.blog.hu/api/trackback/id/tr816070599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WildBear 2014.04.23. 10:07:13

Az almát inkább enni kéne, a cigizés helyett..!

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2014.04.23. 11:20:11

Ha már nedvesítés: az is jó, ha egyszerűen belecsepegtetsz pár csepp vizet és összekevered, vagy vizes kézzel megkevered a dohányt, majd hagyod kicsit pihenni.

De csatlakozom az előttem szólóhoz: nem kell dohányozni, szokj le te is! Én 20 év után tettem ezt meg, nem bántam meg sohasem.

Liquid_Night 2014.04.23. 12:39:20

Az almás trükknél kevésbé gusztustalanabb egy megnedvesített sima szivacsfilter...és az nem is büdösödik be.

Zacsis dohányba naponta csere, és finom friss marad :)

Praktikum 2014.04.23. 15:32:36

Köszönöm Liquid_Night-nak az ötletet, annyira kézenfekvő de nekem nem jutott eszembe. Nekem ezek a gyümölcsös próbálkozások általában penészesedéshez vezettek. Mert elfelejtem és benne maradt.
Saját tapasztalat: banán héj(leesnek kis darabok belőle és nem találom meg a dohány között)
narancs héj (ez néha jó lett, amíg friss kicsit megnyomkodtam, illatosít)

papsszi911 2014.11.28. 09:57:31

A gyümölccsel való nedvesítés arra jó, hogy elbasszuk a dohány ízét. Persze cigaretta esetében ez mindegy. A cigaretta nem a dohány íz élvezetéről szól. A dohányzás magasabb rangú élvezetét a pipázás és a szivarozás jelenti.
A cigaretta és a pipa közt akkora a különbség, mint az aki minden reggel bedob egy kávét ,mert jobban tud tőle szarni, meg felébred. Legyen az otthon egy kotyogóból, vagy a boltba egy gépi fos, és van aki egy igazi kávézóba megy. Nem a szarbaksz, hanem mondjuk egy Caffee Frey ahol képzett baristák a világ különböző pontjáról inportált jobbnál jobb kávéi kávé keverékeit készítik el.
Ezért aki nem akarja elbasznia dohány ízét au csak is desztillált vizet használjon. Tegye a dohányt egy tiszta illatmentes lehetőleg új befőttes üvegbe, egy feles pohárba öntsön deszt vizet, rakja a dohányt a z üvegbe és a tetejére óvatosan a vizet egy éjszakára a kis stampós pohárba. Vizet közvetlen sosem öntünk dohányra.
süti beállítások módosítása